Hvem vi er

Om os

Om os

Watch Me Media er virksomhedernes faste videopartner.

Gennem langvarigt samarbejde hjælper Watch Me Media virksomheder, brands og organisationer med at engagere deres målgruppe på alle relevante platforme, ved jævnligt at levere værdifuldt indhold af høj kvalitet.

Vi tror på, at de virksomheder der formår at udvikle relevant indhold til Facebook, Youtube, Instagram og LinkedIn, er dem der lykkedes med at engagere deres målgruppe.

Her er det i stigende grad video, som brugerne interagerer med og ønsker at se.

Vi udvikler og producerer komplette videoløsninger, designet til Facebook, YouTube, Instagram og LinkedIn.

Vi er overbeviste om, at video har evnen til at skabe relationer, give værdi og sætte aftryk.

Hvad vi laver

Produkter

Videoproduktion

Vi løser alle typer opgaver indenfor videoproduktion. Det kan være reklamer, profilvideoer, testimonials eller kampagne. Indholdet udvikles i tæt samarbejde med kunden og Watch Me Media håndterer produktionen fra start til slut.

Social Media Content

En content pakke er en samlet løsning, med flere videoer til sociale medier. Det kan være tilpasning af eksisterende materiale, annoncer eller mindre opslag. Vi optimere videoerne, så de fungere bedste muligt på de relevante platforme.

Videoserie

En videoserie er en skrædersyet løsning, til virksomheder der ønsker at få produceret flere videoer i samme serie. Vi udvikler en unik form, der sikre at alle videoer produceres i samme stil og har en tydelig sammenhæng.

Abonnement

Med et content abonnement er du atid sikker på at have nyt og engagerende indhold på din facebook side. Vi udvikler og producere løbende indhold til jeres facebook side i form af opslag, små videoer og annoncer.

Youtube kanal

På Youtube er det vigtigt, at man har en klar profil og at det indhold man leverer giver værdi for seeren. Vi tilbyder komplet udviklingen af virksomhedens youtube kanal samt løbende tilrettelægning og produktion af indholdet.

Annoncering

Ud over udvikling og produktion tilbyder vi at stå for opsætning, vedligeholdelse og optimering af virksomhedens annoncekonti. Vores eksteren samarbejdspartnere er specialister i at skabe resultater og øge antallet af konverteringer.

Hvordan vi tænker

Filosofi

Relation: Hvem skal modtageren forholde sig til?
En god video skaber en relation mellem afsender og modtager. Den relation kan være til en person, et brand eller noget større.

Værdi: Hvad gør videon for modtageren?
En god video skal være relevant og skabe værdi for modtageren. Den kan fx være underholdende, inspirerende eller lærerig.

Aftryk: Hvad skal modtagern føle?
En god video engagere modtageren og efterlader et følelsemæsssigt aftryk.
Skal de grine, græde eller føle sig inspireret til at gøre en handling?

Hvordan vi arbejder

Flexibilitet

Vi arbejder flexibelt

Hos Watch Me Media stræber vi altid efter at levere det bedst mulige resultat.

Vores arbejde tager udgangspunkt i kundens behov og de resourcer der er til rådighed. Det betyder at vi kan løse alle typer af opgaver, store som små. Det sikre at vores kunder får lige netop det de har brug for.

Alle vores løsninger er flexible og kan skaleres i forhold til omfang og kompleksitet.

Alle vores løsninger er flexible og kan skaleres i forhold til omfang og kompleksitet.